NEWS

reta.hr “Program zdrava djeca za djecu s psihofizičkim poteškoćama” Reta ponosno podržava projekt “Zdrava djeca” u organizaciji Međunarodnog instituta prirodnog zdravlja, drago nam je da smo i malim djelom dio ove divne priče!

maminamaza.com “Program zdrava djeca za djecu s psihofizičkim poteškoćama” Problemi s kojima se najčešće susreću današnji mladi i djeca su hiperaktivnost, agresija, slaba koncentracija i komunikacija, zatvorenost, nesigurnost, nisko samopouzdanje, anksioznost, depresija, problemi u prehrani, alergije i dr.

roditelji.hr “Prirodnim metodama do bolje koncentracije kod djece i uspjeha”U društvu sve više primjećujemo djecu i mlade s poremećajem pažnje i koncentracije. U školi, na nastavi i kod kuće djeca pristupaju radnim zadacima s vrlo niskom razinom koncentracije, dosljednosti i smirenosti.

vecernji.hr “Program zdrava djeca za djecu sa psihofizičkim poteškoćama”U MIPZ-u već 10 godina provodimo programe za djecu i mlade sa psihofizičkim poteškoćama kojima na prirodan način poboljšavamo i unaprijeđujemo njihovo zdravlje i kvalitetu života.

roditelji.hr “Dobrobiti relaksacije za djecu”Obratite nam se s povjerenjem i potražite pomoć u Međunarodnom institutu prirodnog zdravlja. Relaksacija i kombinacija s ostalim elementima programa pomaže u rješavanju psihofizičkih poteškoća i razvoju potencijala.

Vitality International je donirao udrugu Mipz visokovrijednim i prirodnim dodacima prehrani za održavanje optimalnog mikrookoliša probavnoga trakta i visoke razine zdravlja imunosnog sustava (Vitality Synbiotic PREMIUM, Vitality NEURO FIT, Vitality Synbiotic PREMIUM, Vitality VITA DARM, Omni Biotic STRESS REPAIR, Vitality NEURO FIT, Omni Biotic PANDA, Vitality NEURO FIT). Veliko hvala.

djecjaposla.com “Upišite djecu u Međunarodni institut Prirodnog zdravlja i riješite ih strahova i teškoća”Udruga Međunarodni Institut Prirodnog Zdravlja (MIPZ) upisuje nove polaznike na program “Zdrava djeca” za djecu sa psiho-fizičkim poteškoćama (hiperaktivnost, poremećaji koncentracije i komunikacije, strahovi, povučenost, anksioznost, depresija, alergije, astma, noćno mokrenje i drugo), u dobi od tri do 12 godina….

klinfo.rtl.hr “Počeli upisi djece na besplatni program prirodne terapije i relaksacije”Međunarodni institut prirodnog zdravlja primijenjuje prirodnu metodu. Program se sastoji od meditacije – dubokog i pravilnog disanja, rekreacije – specifičnih vježbi, akupresure, refleksoterapije, edukacije i razgovora…

roditelji.hr “Program za djecu s različitim psihofizičkim poteškoćama”Udruga Međunarodni Institut Prirodnog Zdravlja (MIPZ) upisuje nove polaznike na program ZDRAVA DJECA za djecu s psihofizičkim poteškoćama (hiperaktivnost, poremećaji koncentracije i komunikacije, strahovi, povučenost, anksioznost, depresija, alergije, astma, noćno mokrenje i dr.), u dobi od 3 do 12 godina…

roditelji.hr”Počele su prijave djece na besplatni program prirodne terapije i relaksacije” U MIPZ-u (Međunarodni institut prirodnog zdravlja) već 9 godina provode se programi za djecu i mlade s psihofizičkim poteškoćama kojima se na prirodan način poboljšava i unaprijeđuje njihovo zdravlje i kvaliteta života. Kroz prirodne terapije i relaksaciju, individualan i grupni pristup postižu se brojni i trajni pozitivni rezultati…